Fabia

Fabia har sitt ursprung från Italienska namn.

Fabia betyder:
Feminine form of Fabio: bean farmer.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Italienska

Mer om Fabia:
Wikipedia, Fabia i Google.
Fabia kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Fabia blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Fabia och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Italienska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Fabia klicka här.

Hitta namn som slutar på Fabia

Namn slutar med abia bia ia a

Namntestet

Hej, Fabia! Hur är det?
Fabia ska vi leka?
Fabia kom hit!
Men Fabia sluta dumma dig!
Maten är klar Fabia!
Stäng av TV:n Fabia!
Vad har du för telefonnummer Fabia?
Vad jobbar du med Fabia?
Älskar du mig Fabia?


På engelska

Hallo, Fabia! How are you?
Fabia do you want to play?
Stop making a fool of yourself Fabia!
Food is ready Fabia!
Fabia come here!
Whats you´re phonenumber Fabia?
What do you work with Fabia?
Do you love me Fabia?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Italienska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn