Rachele

Rachele har sitt ursprung från Italienska namn.

Rachele betyder:
Lamb.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Italienska

Mer om Rachele:
Wikipedia, Rachele i Google.
Rachele kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Rachele blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Rachele och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Italienska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Rachele klicka här.

Hitta namn som slutar på Rachele

Namn slutar med achele chele hele ele le e

Namntestet

Hej, Rachele! Hur är det?
Rachele ska vi leka?
Rachele kom hit!
Men Rachele sluta dumma dig!
Maten är klar Rachele!
Stäng av TV:n Rachele!
Vad har du för telefonnummer Rachele?
Vad jobbar du med Rachele?
Älskar du mig Rachele?


På engelska

Hallo, Rachele! How are you?
Rachele do you want to play?
Stop making a fool of yourself Rachele!
Food is ready Rachele!
Rachele come here!
Whats you´re phonenumber Rachele?
What do you work with Rachele?
Do you love me Rachele?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Italienska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn