Valeria

Valeria har sitt ursprung från Italienska namn.

Valeria betyder:
'Strong; valiant.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Italienska

Mer om Valeria:
Wikipedia, Valeria i Google.
Valeria kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Valeria blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Valeria och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Italienska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Valeria klicka här.

Hitta namn som slutar på Valeria

Namn slutar med aleria leria eria ria ia a

Namntestet

Hej, Valeria! Hur är det?
Valeria ska vi leka?
Valeria kom hit!
Men Valeria sluta dumma dig!
Maten är klar Valeria!
Stäng av TV:n Valeria!
Vad har du för telefonnummer Valeria?
Vad jobbar du med Valeria?
Älskar du mig Valeria?


På engelska

Hallo, Valeria! How are you?
Valeria do you want to play?
Stop making a fool of yourself Valeria!
Food is ready Valeria!
Valeria come here!
Whats you´re phonenumber Valeria?
What do you work with Valeria?
Do you love me Valeria?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Italienska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn