Akiko

Akiko har sitt ursprung från Japanska namn.

Akiko betyder:
Iris; light and bright.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Japanska

Mer om Akiko:
Wikipedia, Akiko i Google.
Akiko kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Akiko blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Akiko och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Japanska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Akiko klicka här.

Hitta namn som slutar på Akiko

Namn slutar med kiko iko ko o

Namntestet

Hej, Akiko! Hur är det?
Akiko ska vi leka?
Akiko kom hit!
Men Akiko sluta dumma dig!
Maten är klar Akiko!
Stäng av TV:n Akiko!
Vad har du för telefonnummer Akiko?
Vad jobbar du med Akiko?
Älskar du mig Akiko?


På engelska

Hallo, Akiko! How are you?
Akiko do you want to play?
Stop making a fool of yourself Akiko!
Food is ready Akiko!
Akiko come here!
Whats you´re phonenumber Akiko?
What do you work with Akiko?
Do you love me Akiko?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Japanska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn