Afric

Afric har sitt ursprung från Keltiska namn.

Afric betyder:
Agreeable.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Keltiska

Mer om Afric:
Wikipedia, Afric i Google.
Afric kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Afric blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Afric och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Keltiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Afric klicka här.

Hitta namn som slutar på Afric

Namn slutar med fric ric ic c

Namntestet

Hej, Afric! Hur är det?
Afric ska vi leka?
Afric kom hit!
Men Afric sluta dumma dig!
Maten är klar Afric!
Stäng av TV:n Afric!
Vad har du för telefonnummer Afric?
Vad jobbar du med Afric?
Älskar du mig Afric?


På engelska

Hallo, Afric! How are you?
Afric do you want to play?
Stop making a fool of yourself Afric!
Food is ready Afric!
Afric come here!
Whats you´re phonenumber Afric?
What do you work with Afric?
Do you love me Afric?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Keltiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn