Africa

Africa har sitt ursprung från Keltiska namn.

Africa betyder:
Agreeable.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Keltiska

Mer om Africa:
Wikipedia, Africa i Google.
Africa kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Africa blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Africa och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Keltiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Africa klicka här.

Hitta namn som slutar på Africa

Namn slutar med frica rica ica ca a

Namntestet

Hej, Africa! Hur är det?
Africa ska vi leka?
Africa kom hit!
Men Africa sluta dumma dig!
Maten är klar Africa!
Stäng av TV:n Africa!
Vad har du för telefonnummer Africa?
Vad jobbar du med Africa?
Älskar du mig Africa?


På engelska

Hallo, Africa! How are you?
Africa do you want to play?
Stop making a fool of yourself Africa!
Food is ready Africa!
Africa come here!
Whats you´re phonenumber Africa?
What do you work with Africa?
Do you love me Africa?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Keltiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn