Aingeal

Aingeal har sitt ursprung från Keltiska namn.

Aingeal betyder:
Angel.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Keltiska

Mer om Aingeal:
Wikipedia, Aingeal i Google.
Aingeal kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Aingeal blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Aingeal och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Keltiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Aingeal klicka här.

Hitta namn som slutar på Aingeal

Namn slutar med ingeal ngeal geal eal al l

Namntestet

Hej, Aingeal! Hur är det?
Aingeal ska vi leka?
Aingeal kom hit!
Men Aingeal sluta dumma dig!
Maten är klar Aingeal!
Stäng av TV:n Aingeal!
Vad har du för telefonnummer Aingeal?
Vad jobbar du med Aingeal?
Älskar du mig Aingeal?


På engelska

Hallo, Aingeal! How are you?
Aingeal do you want to play?
Stop making a fool of yourself Aingeal!
Food is ready Aingeal!
Aingeal come here!
Whats you´re phonenumber Aingeal?
What do you work with Aingeal?
Do you love me Aingeal?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Keltiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn