Alanna

Alanna har sitt ursprung från Keltiska namn.

Alanna betyder:
Feminine form of Alan meaning harmony, stone, noble, or fair.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Keltiska

Mer om Alanna:
Wikipedia, Alanna i Google.
Alanna kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Alanna blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Alanna och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Keltiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Alanna klicka här.

Hitta namn som slutar på Alanna

Namn slutar med lanna anna nna na a

Namntestet

Hej, Alanna! Hur är det?
Alanna ska vi leka?
Alanna kom hit!
Men Alanna sluta dumma dig!
Maten är klar Alanna!
Stäng av TV:n Alanna!
Vad har du för telefonnummer Alanna?
Vad jobbar du med Alanna?
Älskar du mig Alanna?


På engelska

Hallo, Alanna! How are you?
Alanna do you want to play?
Stop making a fool of yourself Alanna!
Food is ready Alanna!
Alanna come here!
Whats you´re phonenumber Alanna?
What do you work with Alanna?
Do you love me Alanna?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Keltiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn