Ahern

Ahern har sitt ursprung från Keltiska namn.

Ahern betyder:
Lord of the horses.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Keltiska

Mer om Ahern:
Wikipedia, Ahern i Google.
Ahern kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Ahern blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Ahern och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Keltiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Ahern klicka här.

Hitta namn som slutar på Ahern

Namn slutar med hern ern rn n

Namntestet

Hej, Ahern! Hur är det?
Ahern ska vi leka?
Ahern kom hit!
Men Ahern sluta dumma dig!
Maten är klar Ahern!
Stäng av TV:n Ahern!
Vad har du för telefonnummer Ahern?
Vad jobbar du med Ahern?
Älskar du mig Ahern?


På engelska

Hallo, Ahern! How are you?
Ahern do you want to play?
Stop making a fool of yourself Ahern!
Food is ready Ahern!
Ahern come here!
Whats you´re phonenumber Ahern?
What do you work with Ahern?
Do you love me Ahern?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Keltiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn