Anghus

Anghus har sitt ursprung från Keltiska namn.

Anghus betyder:
Exceptionally strong.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Keltiska

Mer om Anghus:
Wikipedia, Anghus i Google.
Anghus kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Anghus blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Anghus och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Keltiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Anghus klicka här.

Hitta namn som slutar på Anghus

Namn slutar med nghus ghus hus us s

Namntestet

Hej, Anghus! Hur är det?
Anghus ska vi leka?
Anghus kom hit!
Men Anghus sluta dumma dig!
Maten är klar Anghus!
Stäng av TV:n Anghus!
Vad har du för telefonnummer Anghus?
Vad jobbar du med Anghus?
Älskar du mig Anghus?


På engelska

Hallo, Anghus! How are you?
Anghus do you want to play?
Stop making a fool of yourself Anghus!
Food is ready Anghus!
Anghus come here!
Whats you´re phonenumber Anghus?
What do you work with Anghus?
Do you love me Anghus?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Keltiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn