Lian

Lian har sitt ursprung från Kinesiska namn.

Lian betyder:
Daughter of the sun.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Kinesiska

Mer om Lian:
Wikipedia, Lian i Google.
Lian kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Lian blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Lian och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Kinesiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Lian klicka här.

Hitta namn som slutar på Lian

Namn slutar med ian an n

Namntestet

Hej, Lian! Hur är det?
Lian ska vi leka?
Lian kom hit!
Men Lian sluta dumma dig!
Maten är klar Lian!
Stäng av TV:n Lian!
Vad har du för telefonnummer Lian?
Vad jobbar du med Lian?
Älskar du mig Lian?


På engelska

Hallo, Lian! How are you?
Lian do you want to play?
Stop making a fool of yourself Lian!
Food is ready Lian!
Lian come here!
Whats you´re phonenumber Lian?
What do you work with Lian?
Do you love me Lian?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Kinesiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn