Lin

Lin har sitt ursprung från Kinesiska namn.

Lin betyder:
Family name.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Kinesiska

Mer om Lin:
Wikipedia, Lin i Google.
Lin kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Lin blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Lin och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet här



Du kan fortsätta att välja att se alla Kinesiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn




Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Lin klicka här.

Hitta namn som slutar på Lin

Namn slutar med in n

Namntestet

Hej, Lin! Hur är det?
Lin ska vi leka?
Lin kom hit!
Men Lin sluta dumma dig!
Maten är klar Lin!
Stäng av TV:n Lin!
Vad har du för telefonnummer Lin?
Vad jobbar du med Lin?
Älskar du mig Lin?


På engelska

Hallo, Lin! How are you?
Lin do you want to play?
Stop making a fool of yourself Lin!
Food is ready Lin!
Lin come here!
Whats you´re phonenumber Lin?
What do you work with Lin?
Do you love me Lin?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Kinesiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn