Faith

Faith har sitt ursprung från Latinska namn.

Faith betyder:
Confidence; trust; belief.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Latinska

Mer om Faith:
Wikipedia, Faith i Google.
Faith kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Faith blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Faith och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Latinska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Faith klicka här.

Hitta namn som slutar på Faith

Namn slutar med aith ith th h

Namntestet

Hej, Faith! Hur är det?
Faith ska vi leka?
Faith kom hit!
Men Faith sluta dumma dig!
Maten är klar Faith!
Stäng av TV:n Faith!
Vad har du för telefonnummer Faith?
Vad jobbar du med Faith?
Älskar du mig Faith?


På engelska

Hallo, Faith! How are you?
Faith do you want to play?
Stop making a fool of yourself Faith!
Food is ready Faith!
Faith come here!
Whats you´re phonenumber Faith?
What do you work with Faith?
Do you love me Faith?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Latinska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn