Odessa

Odessa har sitt ursprung från Latinska namn.

Odessa betyder:
Wandering; quest. Variant of Odysseus.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Latinska

Mer om Odessa:
Wikipedia, Odessa i Google.
Odessa kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Odessa blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Odessa och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Latinska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Odessa klicka här.

Hitta namn som slutar på Odessa

Namn slutar med dessa essa ssa sa a

Namntestet

Hej, Odessa! Hur är det?
Odessa ska vi leka?
Odessa kom hit!
Men Odessa sluta dumma dig!
Maten är klar Odessa!
Stäng av TV:n Odessa!
Vad har du för telefonnummer Odessa?
Vad jobbar du med Odessa?
Älskar du mig Odessa?


På engelska

Hallo, Odessa! How are you?
Odessa do you want to play?
Stop making a fool of yourself Odessa!
Food is ready Odessa!
Odessa come here!
Whats you´re phonenumber Odessa?
What do you work with Odessa?
Do you love me Odessa?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Latinska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn