Pamelina

Pamelina har sitt ursprung från Latinska namn.

Pamelina betyder:
Made of honey.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Latinska

Mer om Pamelina:
Wikipedia, Pamelina i Google.
Pamelina kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Pamelina blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Pamelina och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Latinska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Pamelina klicka här.

Hitta namn som slutar på Pamelina

Namn slutar med amelina melina elina lina ina na a

Namntestet

Hej, Pamelina! Hur är det?
Pamelina ska vi leka?
Pamelina kom hit!
Men Pamelina sluta dumma dig!
Maten är klar Pamelina!
Stäng av TV:n Pamelina!
Vad har du för telefonnummer Pamelina?
Vad jobbar du med Pamelina?
Älskar du mig Pamelina?


På engelska

Hallo, Pamelina! How are you?
Pamelina do you want to play?
Stop making a fool of yourself Pamelina!
Food is ready Pamelina!
Pamelina come here!
Whats you´re phonenumber Pamelina?
What do you work with Pamelina?
Do you love me Pamelina?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Latinska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn