Pammeli

Pammeli har sitt ursprung från Latinska namn.

Pammeli betyder:
Made of honey.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Latinska

Mer om Pammeli:
Wikipedia, Pammeli i Google.
Pammeli kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Pammeli blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Pammeli och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Latinska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Pammeli klicka här.

Hitta namn som slutar på Pammeli

Namn slutar med ammeli mmeli meli eli li i

Namntestet

Hej, Pammeli! Hur är det?
Pammeli ska vi leka?
Pammeli kom hit!
Men Pammeli sluta dumma dig!
Maten är klar Pammeli!
Stäng av TV:n Pammeli!
Vad har du för telefonnummer Pammeli?
Vad jobbar du med Pammeli?
Älskar du mig Pammeli?


På engelska

Hallo, Pammeli! How are you?
Pammeli do you want to play?
Stop making a fool of yourself Pammeli!
Food is ready Pammeli!
Pammeli come here!
Whats you´re phonenumber Pammeli?
What do you work with Pammeli?
Do you love me Pammeli?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Latinska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn