Quintina

Quintina har sitt ursprung från Latinska namn.

Quintina betyder:
Born fifth.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Latinska

Mer om Quintina:
Wikipedia, Quintina i Google.
Quintina kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Quintina blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Quintina och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Latinska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Quintina klicka här.

Hitta namn som slutar på Quintina

Namn slutar med uintina intina ntina tina ina na a

Namntestet

Hej, Quintina! Hur är det?
Quintina ska vi leka?
Quintina kom hit!
Men Quintina sluta dumma dig!
Maten är klar Quintina!
Stäng av TV:n Quintina!
Vad har du för telefonnummer Quintina?
Vad jobbar du med Quintina?
Älskar du mig Quintina?


På engelska

Hallo, Quintina! How are you?
Quintina do you want to play?
Stop making a fool of yourself Quintina!
Food is ready Quintina!
Quintina come here!
Whats you´re phonenumber Quintina?
What do you work with Quintina?
Do you love me Quintina?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Latinska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn