Fabiano

Fabiano har sitt ursprung från Italienska namn.

Fabiano betyder:
Bean farmer.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Italienska

Mer om Fabiano:
Wikipedia, Fabiano i Google.
Fabiano kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Fabiano blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Fabiano och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Italienska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Fabiano klicka här.

Hitta namn som slutar på Fabiano

Namn slutar med abiano biano iano ano no o

Namntestet

Hej, Fabiano! Hur är det?
Fabiano ska vi leka?
Fabiano kom hit!
Men Fabiano sluta dumma dig!
Maten är klar Fabiano!
Stäng av TV:n Fabiano!
Vad har du för telefonnummer Fabiano?
Vad jobbar du med Fabiano?
Älskar du mig Fabiano?


På engelska

Hallo, Fabiano! How are you?
Fabiano do you want to play?
Stop making a fool of yourself Fabiano!
Food is ready Fabiano!
Fabiano come here!
Whats you´re phonenumber Fabiano?
What do you work with Fabiano?
Do you love me Fabiano?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Italienska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn