Dovidas

Dovidas har sitt ursprung från Litauiska namn.

Dovidas betyder:
Friend.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Litauiska

Mer om Dovidas:
Wikipedia, Dovidas i Google.
Dovidas kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Dovidas blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Dovidas och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Litauiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Dovidas klicka här.

Hitta namn som slutar på Dovidas

Namn slutar med ovidas vidas idas das as s

Namntestet

Hej, Dovidas! Hur är det?
Dovidas ska vi leka?
Dovidas kom hit!
Men Dovidas sluta dumma dig!
Maten är klar Dovidas!
Stäng av TV:n Dovidas!
Vad har du för telefonnummer Dovidas?
Vad jobbar du med Dovidas?
Älskar du mig Dovidas?


På engelska

Hallo, Dovidas! How are you?
Dovidas do you want to play?
Stop making a fool of yourself Dovidas!
Food is ready Dovidas!
Dovidas come here!
Whats you´re phonenumber Dovidas?
What do you work with Dovidas?
Do you love me Dovidas?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Litauiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn