Pounamu

Pounamu har sitt ursprung från Maori namn.

Pounamu betyder:
A treasured gift.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Maori

Mer om Pounamu:
Wikipedia, Pounamu i Google.
Pounamu kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Pounamu blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Pounamu och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Maori namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Pounamu klicka här.

Hitta namn som slutar på Pounamu

Namn slutar med ounamu unamu namu amu mu u

Namntestet

Hej, Pounamu! Hur är det?
Pounamu ska vi leka?
Pounamu kom hit!
Men Pounamu sluta dumma dig!
Maten är klar Pounamu!
Stäng av TV:n Pounamu!
Vad har du för telefonnummer Pounamu?
Vad jobbar du med Pounamu?
Älskar du mig Pounamu?


På engelska

Hallo, Pounamu! How are you?
Pounamu do you want to play?
Stop making a fool of yourself Pounamu!
Food is ready Pounamu!
Pounamu come here!
Whats you´re phonenumber Pounamu?
What do you work with Pounamu?
Do you love me Pounamu?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Maori namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn