Faizah

Faizah har sitt ursprung från Muslimska namn.

Faizah betyder:
Victorious. Winner..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Faizah:
Wikipedia, Faizah i Google.
Faizah kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Faizah blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Faizah och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Faizah klicka här.

Hitta namn som slutar på Faizah

Namn slutar med aizah izah zah ah h

Namntestet

Hej, Faizah! Hur är det?
Faizah ska vi leka?
Faizah kom hit!
Men Faizah sluta dumma dig!
Maten är klar Faizah!
Stäng av TV:n Faizah!
Vad har du för telefonnummer Faizah?
Vad jobbar du med Faizah?
Älskar du mig Faizah?


På engelska

Hallo, Faizah! How are you?
Faizah do you want to play?
Stop making a fool of yourself Faizah!
Food is ready Faizah!
Faizah come here!
Whats you´re phonenumber Faizah?
What do you work with Faizah?
Do you love me Faizah?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn