Lailaa

Lailaa har sitt ursprung från Muslimska namn.

Lailaa betyder:
Variant of Layla: Night. Born at night. Sweetheart..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Lailaa:
Wikipedia, Lailaa i Google.
Lailaa kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Lailaa blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Lailaa och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Lailaa klicka här.

Hitta namn som slutar på Lailaa

Namn slutar med ailaa ilaa laa aa a

Namntestet

Hej, Lailaa! Hur är det?
Lailaa ska vi leka?
Lailaa kom hit!
Men Lailaa sluta dumma dig!
Maten är klar Lailaa!
Stäng av TV:n Lailaa!
Vad har du för telefonnummer Lailaa?
Vad jobbar du med Lailaa?
Älskar du mig Lailaa?


På engelska

Hallo, Lailaa! How are you?
Lailaa do you want to play?
Stop making a fool of yourself Lailaa!
Food is ready Lailaa!
Lailaa come here!
Whats you´re phonenumber Lailaa?
What do you work with Lailaa?
Do you love me Lailaa?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn