Maajida

Maajida har sitt ursprung från Muslimska namn.

Maajida betyder:
Variant of Majida: Glorious. Powerful..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Maajida:
Wikipedia, Maajida i Google.
Maajida kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Maajida blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Maajida och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Maajida klicka här.

Hitta namn som slutar på Maajida

Namn slutar med aajida ajida jida ida da a

Namntestet

Hej, Maajida! Hur är det?
Maajida ska vi leka?
Maajida kom hit!
Men Maajida sluta dumma dig!
Maten är klar Maajida!
Stäng av TV:n Maajida!
Vad har du för telefonnummer Maajida?
Vad jobbar du med Maajida?
Älskar du mig Maajida?


På engelska

Hallo, Maajida! How are you?
Maajida do you want to play?
Stop making a fool of yourself Maajida!
Food is ready Maajida!
Maajida come here!
Whats you´re phonenumber Maajida?
What do you work with Maajida?
Do you love me Maajida?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn