Naajia

Naajia har sitt ursprung från Muslimska namn.

Naajia betyder:
Variant of Najia: Free. Escaped..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Naajia:
Wikipedia, Naajia i Google.
Naajia kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Naajia blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Naajia och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Naajia klicka här.

Hitta namn som slutar på Naajia

Namn slutar med aajia ajia jia ia a

Namntestet

Hej, Naajia! Hur är det?
Naajia ska vi leka?
Naajia kom hit!
Men Naajia sluta dumma dig!
Maten är klar Naajia!
Stäng av TV:n Naajia!
Vad har du för telefonnummer Naajia?
Vad jobbar du med Naajia?
Älskar du mig Naajia?


På engelska

Hallo, Naajia! How are you?
Naajia do you want to play?
Stop making a fool of yourself Naajia!
Food is ready Naajia!
Naajia come here!
Whats you´re phonenumber Naajia?
What do you work with Naajia?
Do you love me Naajia?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn