Waliyya

Waliyya har sitt ursprung från Muslimska namn.

Waliyya betyder:
Holy lady. Saint..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Waliyya:
Wikipedia, Waliyya i Google.
Waliyya kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Waliyya blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Waliyya och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Waliyya klicka här.

Hitta namn som slutar på Waliyya

Namn slutar med aliyya liyya iyya yya ya a

Namntestet

Hej, Waliyya! Hur är det?
Waliyya ska vi leka?
Waliyya kom hit!
Men Waliyya sluta dumma dig!
Maten är klar Waliyya!
Stäng av TV:n Waliyya!
Vad har du för telefonnummer Waliyya?
Vad jobbar du med Waliyya?
Älskar du mig Waliyya?


På engelska

Hallo, Waliyya! How are you?
Waliyya do you want to play?
Stop making a fool of yourself Waliyya!
Food is ready Waliyya!
Waliyya come here!
Whats you´re phonenumber Waliyya?
What do you work with Waliyya?
Do you love me Waliyya?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn