Aaghaa

Aaghaa har sitt ursprung från Muslimska namn.

Aaghaa betyder:
Variant of Agha: Master. Owner..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Aaghaa:
Wikipedia, Aaghaa i Google.
Aaghaa kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Aaghaa blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Aaghaa och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Aaghaa klicka här.

Hitta namn som slutar på Aaghaa

Namn slutar med aghaa ghaa haa aa a

Namntestet

Hej, Aaghaa! Hur är det?
Aaghaa ska vi leka?
Aaghaa kom hit!
Men Aaghaa sluta dumma dig!
Maten är klar Aaghaa!
Stäng av TV:n Aaghaa!
Vad har du för telefonnummer Aaghaa?
Vad jobbar du med Aaghaa?
Älskar du mig Aaghaa?


På engelska

Hallo, Aaghaa! How are you?
Aaghaa do you want to play?
Stop making a fool of yourself Aaghaa!
Food is ready Aaghaa!
Aaghaa come here!
Whats you´re phonenumber Aaghaa?
What do you work with Aaghaa?
Do you love me Aaghaa?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn