Aalam

Aalam har sitt ursprung från Muslimska namn.

Aalam betyder:
World. Universe..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Aalam:
Wikipedia, Aalam i Google.
Aalam kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Aalam blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Aalam och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Aalam klicka här.

Hitta namn som slutar på Aalam

Namn slutar med alam lam am m

Namntestet

Hej, Aalam! Hur är det?
Aalam ska vi leka?
Aalam kom hit!
Men Aalam sluta dumma dig!
Maten är klar Aalam!
Stäng av TV:n Aalam!
Vad har du för telefonnummer Aalam?
Vad jobbar du med Aalam?
Älskar du mig Aalam?


På engelska

Hallo, Aalam! How are you?
Aalam do you want to play?
Stop making a fool of yourself Aalam!
Food is ready Aalam!
Aalam come here!
Whats you´re phonenumber Aalam?
What do you work with Aalam?
Do you love me Aalam?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn