Faaris

Faaris har sitt ursprung från Muslimska namn.

Faaris betyder:
Variant of Faris: Horseman. Knight..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Faaris:
Wikipedia, Faaris i Google.
Faaris kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Faaris blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Faaris och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Faaris klicka här.

Hitta namn som slutar på Faaris

Namn slutar med aaris aris ris is s

Namntestet

Hej, Faaris! Hur är det?
Faaris ska vi leka?
Faaris kom hit!
Men Faaris sluta dumma dig!
Maten är klar Faaris!
Stäng av TV:n Faaris!
Vad har du för telefonnummer Faaris?
Vad jobbar du med Faaris?
Älskar du mig Faaris?


På engelska

Hallo, Faaris! How are you?
Faaris do you want to play?
Stop making a fool of yourself Faaris!
Food is ready Faaris!
Faaris come here!
Whats you´re phonenumber Faaris?
What do you work with Faaris?
Do you love me Faaris?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn