Jaafar

Jaafar har sitt ursprung från Muslimska namn.

Jaafar betyder:
Variant of Jafar: Rivulet..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Jaafar:
Wikipedia, Jaafar i Google.
Jaafar kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Jaafar blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Jaafar och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Jaafar klicka här.

Hitta namn som slutar på Jaafar

Namn slutar med aafar afar far ar r

Namntestet

Hej, Jaafar! Hur är det?
Jaafar ska vi leka?
Jaafar kom hit!
Men Jaafar sluta dumma dig!
Maten är klar Jaafar!
Stäng av TV:n Jaafar!
Vad har du för telefonnummer Jaafar?
Vad jobbar du med Jaafar?
Älskar du mig Jaafar?


På engelska

Hallo, Jaafar! How are you?
Jaafar do you want to play?
Stop making a fool of yourself Jaafar!
Food is ready Jaafar!
Jaafar come here!
Whats you´re phonenumber Jaafar?
What do you work with Jaafar?
Do you love me Jaafar?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn