Kaazim

Kaazim har sitt ursprung från Muslimska namn.

Kaazim betyder:
Variant of Kazim: Restrainer. Controller of anger..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Kaazim:
Wikipedia, Kaazim i Google.
Kaazim kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Kaazim blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Kaazim och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Kaazim klicka här.

Hitta namn som slutar på Kaazim

Namn slutar med aazim azim zim im m

Namntestet

Hej, Kaazim! Hur är det?
Kaazim ska vi leka?
Kaazim kom hit!
Men Kaazim sluta dumma dig!
Maten är klar Kaazim!
Stäng av TV:n Kaazim!
Vad har du för telefonnummer Kaazim?
Vad jobbar du med Kaazim?
Älskar du mig Kaazim?


På engelska

Hallo, Kaazim! How are you?
Kaazim do you want to play?
Stop making a fool of yourself Kaazim!
Food is ready Kaazim!
Kaazim come here!
Whats you´re phonenumber Kaazim?
What do you work with Kaazim?
Do you love me Kaazim?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn