Naazim

Naazim har sitt ursprung från Muslimska namn.

Naazim betyder:
Variant of Nazim: Arranger. Organizer..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Naazim:
Wikipedia, Naazim i Google.
Naazim kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Naazim blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Naazim och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Naazim klicka här.

Hitta namn som slutar på Naazim

Namn slutar med aazim azim zim im m

Namntestet

Hej, Naazim! Hur är det?
Naazim ska vi leka?
Naazim kom hit!
Men Naazim sluta dumma dig!
Maten är klar Naazim!
Stäng av TV:n Naazim!
Vad har du för telefonnummer Naazim?
Vad jobbar du med Naazim?
Älskar du mig Naazim?


På engelska

Hallo, Naazim! How are you?
Naazim do you want to play?
Stop making a fool of yourself Naazim!
Food is ready Naazim!
Naazim come here!
Whats you´re phonenumber Naazim?
What do you work with Naazim?
Do you love me Naazim?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn