Ubaadah

Ubaadah har sitt ursprung från Muslimska namn.

Ubaadah betyder:
Variant of Ubadah: Old Arabiska name..
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Muslimska

Mer om Ubaadah:
Wikipedia, Ubaadah i Google.
Ubaadah kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Ubaadah blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Ubaadah och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Muslimska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Ubaadah klicka här.

Hitta namn som slutar på Ubaadah

Namn slutar med baadah aadah adah dah ah h

Namntestet

Hej, Ubaadah! Hur är det?
Ubaadah ska vi leka?
Ubaadah kom hit!
Men Ubaadah sluta dumma dig!
Maten är klar Ubaadah!
Stäng av TV:n Ubaadah!
Vad har du för telefonnummer Ubaadah?
Vad jobbar du med Ubaadah?
Älskar du mig Ubaadah?


På engelska

Hallo, Ubaadah! How are you?
Ubaadah do you want to play?
Stop making a fool of yourself Ubaadah!
Food is ready Ubaadah!
Ubaadah come here!
Whats you´re phonenumber Ubaadah?
What do you work with Ubaadah?
Do you love me Ubaadah?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Muslimska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn