Ragnhild

Ragnhild har sitt ursprung från Norska namn.

Ragnhild betyder:
Goddess or warrior.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Norska

Mer om Ragnhild:
Wikipedia, Ragnhild i Google.
Ragnhild kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Ragnhild blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Ragnhild och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Norska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Ragnhild klicka här.

Hitta namn som slutar på Ragnhild

Namn slutar med agnhild gnhild nhild hild ild ld d

Namntestet

Hej, Ragnhild! Hur är det?
Ragnhild ska vi leka?
Ragnhild kom hit!
Men Ragnhild sluta dumma dig!
Maten är klar Ragnhild!
Stäng av TV:n Ragnhild!
Vad har du för telefonnummer Ragnhild?
Vad jobbar du med Ragnhild?
Älskar du mig Ragnhild?


På engelska

Hallo, Ragnhild! How are you?
Ragnhild do you want to play?
Stop making a fool of yourself Ragnhild!
Food is ready Ragnhild!
Ragnhild come here!
Whats you´re phonenumber Ragnhild?
What do you work with Ragnhild?
Do you love me Ragnhild?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Norska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn