Azara

Azara har sitt ursprung från Persiska namn.

Azara betyder:
Scarlet.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Persiska

Mer om Azara:
Wikipedia, Azara i Google.
Azara kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Azara blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Azara och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Persiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Azara klicka här.

Hitta namn som slutar på Azara

Namn slutar med zara ara ra a

Namntestet

Hej, Azara! Hur är det?
Azara ska vi leka?
Azara kom hit!
Men Azara sluta dumma dig!
Maten är klar Azara!
Stäng av TV:n Azara!
Vad har du för telefonnummer Azara?
Vad jobbar du med Azara?
Älskar du mig Azara?


På engelska

Hallo, Azara! How are you?
Azara do you want to play?
Stop making a fool of yourself Azara!
Food is ready Azara!
Azara come here!
Whats you´re phonenumber Azara?
What do you work with Azara?
Do you love me Azara?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Persiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn