Darius

Darius har sitt ursprung från Bibliska namn.

Darius betyder:
He that informs himself
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Darius:
Wikipedia, Darius i Google.
Darius kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Darius blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Darius och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Darius klicka här.

Hitta namn som slutar på Darius

Namn slutar med arius rius ius us s

Namntestet

Hej, Darius! Hur är det?
Darius ska vi leka?
Darius kom hit!
Men Darius sluta dumma dig!
Maten är klar Darius!
Stäng av TV:n Darius!
Vad har du för telefonnummer Darius?
Vad jobbar du med Darius?
Älskar du mig Darius?


På engelska

Hallo, Darius! How are you?
Darius do you want to play?
Stop making a fool of yourself Darius!
Food is ready Darius!
Darius come here!
Whats you´re phonenumber Darius?
What do you work with Darius?
Do you love me Darius?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn