Gazsi

Gazsi har sitt ursprung från Ungiska namn.

Gazsi betyder:
Protects the treasure.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Ungiska

Mer om Gazsi:
Wikipedia, Gazsi i Google.
Gazsi kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Gazsi blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Gazsi och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Ungiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Gazsi klicka här.

Hitta namn som slutar på Gazsi

Namn slutar med azsi zsi si i

Namntestet

Hej, Gazsi! Hur är det?
Gazsi ska vi leka?
Gazsi kom hit!
Men Gazsi sluta dumma dig!
Maten är klar Gazsi!
Stäng av TV:n Gazsi!
Vad har du för telefonnummer Gazsi?
Vad jobbar du med Gazsi?
Älskar du mig Gazsi?


På engelska

Hallo, Gazsi! How are you?
Gazsi do you want to play?
Stop making a fool of yourself Gazsi!
Food is ready Gazsi!
Gazsi come here!
Whats you´re phonenumber Gazsi?
What do you work with Gazsi?
Do you love me Gazsi?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Ungiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn