Anieli

Anieli har sitt ursprung från Polska namn.

Anieli betyder:
Masculine.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Polska

Mer om Anieli:
Wikipedia, Anieli i Google.
Anieli kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Anieli blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Anieli och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Polska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Anieli klicka här.

Hitta namn som slutar på Anieli

Namn slutar med nieli ieli eli li i

Namntestet

Hej, Anieli! Hur är det?
Anieli ska vi leka?
Anieli kom hit!
Men Anieli sluta dumma dig!
Maten är klar Anieli!
Stäng av TV:n Anieli!
Vad har du för telefonnummer Anieli?
Vad jobbar du med Anieli?
Älskar du mig Anieli?


På engelska

Hallo, Anieli! How are you?
Anieli do you want to play?
Stop making a fool of yourself Anieli!
Food is ready Anieli!
Anieli come here!
Whats you´re phonenumber Anieli?
What do you work with Anieli?
Do you love me Anieli?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Polska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn