Bohusz

Bohusz har sitt ursprung från Polska namn.

Bohusz betyder:
Variant of Boguchwal: God's glory.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Polska

Mer om Bohusz:
Wikipedia, Bohusz i Google.
Bohusz kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Bohusz blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Bohusz och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Polska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Bohusz klicka här.

Hitta namn som slutar på Bohusz

Namn slutar med ohusz husz usz sz z

Namntestet

Hej, Bohusz! Hur är det?
Bohusz ska vi leka?
Bohusz kom hit!
Men Bohusz sluta dumma dig!
Maten är klar Bohusz!
Stäng av TV:n Bohusz!
Vad har du för telefonnummer Bohusz?
Vad jobbar du med Bohusz?
Älskar du mig Bohusz?


På engelska

Hallo, Bohusz! How are you?
Bohusz do you want to play?
Stop making a fool of yourself Bohusz!
Food is ready Bohusz!
Bohusz come here!
Whats you´re phonenumber Bohusz?
What do you work with Bohusz?
Do you love me Bohusz?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Polska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn