Izabel

Izabel har sitt ursprung från Portugisiska namn.

Izabel betyder:
Variant of Elizabeth. My God is bountiful;God of plenty.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Portugisiska

Mer om Izabel:
Wikipedia, Izabel i Google.
Izabel kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Izabel blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Izabel och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Portugisiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Izabel klicka här.

Hitta namn som slutar på Izabel

Namn slutar med zabel abel bel el l

Namntestet

Hej, Izabel! Hur är det?
Izabel ska vi leka?
Izabel kom hit!
Men Izabel sluta dumma dig!
Maten är klar Izabel!
Stäng av TV:n Izabel!
Vad har du för telefonnummer Izabel?
Vad jobbar du med Izabel?
Älskar du mig Izabel?


På engelska

Hallo, Izabel! How are you?
Izabel do you want to play?
Stop making a fool of yourself Izabel!
Food is ready Izabel!
Izabel come here!
Whats you´re phonenumber Izabel?
What do you work with Izabel?
Do you love me Izabel?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Portugisiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn