Tahna

Tahna har sitt ursprung från Ryska namn.

Tahna betyder:
Abbreviation of Tatiana which is feminine of the Roman family clan name Tatius.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Ryska

Mer om Tahna:
Wikipedia, Tahna i Google.
Tahna kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Tahna blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Tahna och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Ryska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Tahna klicka här.

Hitta namn som slutar på Tahna

Namn slutar med ahna hna na a

Namntestet

Hej, Tahna! Hur är det?
Tahna ska vi leka?
Tahna kom hit!
Men Tahna sluta dumma dig!
Maten är klar Tahna!
Stäng av TV:n Tahna!
Vad har du för telefonnummer Tahna?
Vad jobbar du med Tahna?
Älskar du mig Tahna?


På engelska

Hallo, Tahna! How are you?
Tahna do you want to play?
Stop making a fool of yourself Tahna!
Food is ready Tahna!
Tahna come here!
Whats you´re phonenumber Tahna?
What do you work with Tahna?
Do you love me Tahna?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Ryska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn