Aleksis

Aleksis har sitt ursprung från Ryska namn.

Aleksis betyder:
Helper of man.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Ryska

Mer om Aleksis:
Wikipedia, Aleksis i Google.
Aleksis kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Aleksis blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Aleksis och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Ryska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Aleksis klicka här.

Hitta namn som slutar på Aleksis

Namn slutar med leksis eksis ksis sis is s

Namntestet

Hej, Aleksis! Hur är det?
Aleksis ska vi leka?
Aleksis kom hit!
Men Aleksis sluta dumma dig!
Maten är klar Aleksis!
Stäng av TV:n Aleksis!
Vad har du för telefonnummer Aleksis?
Vad jobbar du med Aleksis?
Älskar du mig Aleksis?


På engelska

Hallo, Aleksis! How are you?
Aleksis do you want to play?
Stop making a fool of yourself Aleksis!
Food is ready Aleksis!
Aleksis come here!
Whats you´re phonenumber Aleksis?
What do you work with Aleksis?
Do you love me Aleksis?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Ryska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn