Fabi

Fabi har sitt ursprung från Ryska namn.

Fabi betyder:
Ryska form of Fabian 'bean farmer'.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Ryska

Mer om Fabi:
Wikipedia, Fabi i Google.
Fabi kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Fabi blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Fabi och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Ryska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Fabi klicka här.

Hitta namn som slutar på Fabi

Namn slutar med abi bi i

Namntestet

Hej, Fabi! Hur är det?
Fabi ska vi leka?
Fabi kom hit!
Men Fabi sluta dumma dig!
Maten är klar Fabi!
Stäng av TV:n Fabi!
Vad har du för telefonnummer Fabi?
Vad jobbar du med Fabi?
Älskar du mig Fabi?


På engelska

Hallo, Fabi! How are you?
Fabi do you want to play?
Stop making a fool of yourself Fabi!
Food is ready Fabi!
Fabi come here!
Whats you´re phonenumber Fabi?
What do you work with Fabi?
Do you love me Fabi?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Ryska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn