Malena

Malena har sitt ursprung från Skandinaviska namn.

Malena betyder:
Woman from Magdala. Variant of Madeleine.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Skandinaviska

Mer om Malena:
Wikipedia, Malena i Google.
Malena kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Malena blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Malena och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Skandinaviska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Malena klicka här.

Hitta namn som slutar på Malena

Namn slutar med alena lena ena na a

Namntestet

Hej, Malena! Hur är det?
Malena ska vi leka?
Malena kom hit!
Men Malena sluta dumma dig!
Maten är klar Malena!
Stäng av TV:n Malena!
Vad har du för telefonnummer Malena?
Vad jobbar du med Malena?
Älskar du mig Malena?


På engelska

Hallo, Malena! How are you?
Malena do you want to play?
Stop making a fool of yourself Malena!
Food is ready Malena!
Malena come here!
Whats you´re phonenumber Malena?
What do you work with Malena?
Do you love me Malena?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Skandinaviska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn