Ake

Ake har sitt ursprung från Norska namn.

Ake betyder:
Ancestors.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Norska

Mer om Ake:
Wikipedia, Ake i Google.
Ake kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Ake blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Ake och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Norska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Ake klicka här.

Hitta namn som slutar på Ake

Namn slutar med ke e

Namntestet

Hej, Ake! Hur är det?
Ake ska vi leka?
Ake kom hit!
Men Ake sluta dumma dig!
Maten är klar Ake!
Stäng av TV:n Ake!
Vad har du för telefonnummer Ake?
Vad jobbar du med Ake?
Älskar du mig Ake?


På engelska

Hallo, Ake! How are you?
Ake do you want to play?
Stop making a fool of yourself Ake!
Food is ready Ake!
Ake come here!
Whats you´re phonenumber Ake?
What do you work with Ake?
Do you love me Ake?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Norska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn