Asmund

Asmund har sitt ursprung från Skandinaviska namn.

Asmund betyder:
God is the protector.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Skandinaviska

Mer om Asmund:
Wikipedia, Asmund i Google.
Asmund kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Asmund blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Asmund och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Skandinaviska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Asmund klicka här.

Hitta namn som slutar på Asmund

Namn slutar med smund mund und nd d

Namntestet

Hej, Asmund! Hur är det?
Asmund ska vi leka?
Asmund kom hit!
Men Asmund sluta dumma dig!
Maten är klar Asmund!
Stäng av TV:n Asmund!
Vad har du för telefonnummer Asmund?
Vad jobbar du med Asmund?
Älskar du mig Asmund?


På engelska

Hallo, Asmund! How are you?
Asmund do you want to play?
Stop making a fool of yourself Asmund!
Food is ready Asmund!
Asmund come here!
Whats you´re phonenumber Asmund?
What do you work with Asmund?
Do you love me Asmund?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Skandinaviska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn