Daegal

Daegal har sitt ursprung från Anglo-Saxon namn.

Daegal betyder:
Dweller by the dark stream.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Anglo-Saxon

Mer om Daegal:
Wikipedia, Daegal i Google.
Daegal kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Daegal blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Daegal och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Anglo-Saxon namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Daegal klicka här.

Hitta namn som slutar på Daegal

Namn slutar med aegal egal gal al l

Namntestet

Hej, Daegal! Hur är det?
Daegal ska vi leka?
Daegal kom hit!
Men Daegal sluta dumma dig!
Maten är klar Daegal!
Stäng av TV:n Daegal!
Vad har du för telefonnummer Daegal?
Vad jobbar du med Daegal?
Älskar du mig Daegal?


På engelska

Hallo, Daegal! How are you?
Daegal do you want to play?
Stop making a fool of yourself Daegal!
Food is ready Daegal!
Daegal come here!
Whats you´re phonenumber Daegal?
What do you work with Daegal?
Do you love me Daegal?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Anglo-Saxon namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn