Shena

Shena har sitt ursprung från Skottland namn.

Shena betyder:
Variant of Sine: Skottland Galiska form of Jane: God is gracious.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Skottland

Mer om Shena:
Wikipedia, Shena i Google.
Shena kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Shena blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Shena och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Skottland namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Shena klicka här.

Hitta namn som slutar på Shena

Namn slutar med hena ena na a

Namntestet

Hej, Shena! Hur är det?
Shena ska vi leka?
Shena kom hit!
Men Shena sluta dumma dig!
Maten är klar Shena!
Stäng av TV:n Shena!
Vad har du för telefonnummer Shena?
Vad jobbar du med Shena?
Älskar du mig Shena?


På engelska

Hallo, Shena! How are you?
Shena do you want to play?
Stop making a fool of yourself Shena!
Food is ready Shena!
Shena come here!
Whats you´re phonenumber Shena?
What do you work with Shena?
Do you love me Shena?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Skottland namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn