Aleck

Aleck har sitt ursprung från Skottland namn.

Aleck betyder:
Abbreviation of Alexander 'defender of mankind.'.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Skottland

Mer om Aleck:
Wikipedia, Aleck i Google.
Aleck kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Aleck blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Aleck och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Skottland namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Aleck klicka här.

Hitta namn som slutar på Aleck

Namn slutar med leck eck ck k

Namntestet

Hej, Aleck! Hur är det?
Aleck ska vi leka?
Aleck kom hit!
Men Aleck sluta dumma dig!
Maten är klar Aleck!
Stäng av TV:n Aleck!
Vad har du för telefonnummer Aleck?
Vad jobbar du med Aleck?
Älskar du mig Aleck?


På engelska

Hallo, Aleck! How are you?
Aleck do you want to play?
Stop making a fool of yourself Aleck!
Food is ready Aleck!
Aleck come here!
Whats you´re phonenumber Aleck?
What do you work with Aleck?
Do you love me Aleck?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Skottland namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn