Nadezhda

Nadezhda har sitt ursprung från Slaviska namn.

Nadezhda betyder:
Hope.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Slaviska

Mer om Nadezhda:
Wikipedia, Nadezhda i Google.
Nadezhda kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Nadezhda blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Nadezhda och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Slaviska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Nadezhda klicka här.

Hitta namn som slutar på Nadezhda

Namn slutar med adezhda dezhda ezhda zhda hda da a

Namntestet

Hej, Nadezhda! Hur är det?
Nadezhda ska vi leka?
Nadezhda kom hit!
Men Nadezhda sluta dumma dig!
Maten är klar Nadezhda!
Stäng av TV:n Nadezhda!
Vad har du för telefonnummer Nadezhda?
Vad jobbar du med Nadezhda?
Älskar du mig Nadezhda?


På engelska

Hallo, Nadezhda! How are you?
Nadezhda do you want to play?
Stop making a fool of yourself Nadezhda!
Food is ready Nadezhda!
Nadezhda come here!
Whats you´re phonenumber Nadezhda?
What do you work with Nadezhda?
Do you love me Nadezhda?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Slaviska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn