Radmilla

Radmilla har sitt ursprung från Slaviska namn.

Radmilla betyder:
Works for the people.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Slaviska

Mer om Radmilla:
Wikipedia, Radmilla i Google.
Radmilla kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Radmilla blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Radmilla och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Slaviska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Radmilla klicka här.

Hitta namn som slutar på Radmilla

Namn slutar med admilla dmilla milla illa lla la a

Namntestet

Hej, Radmilla! Hur är det?
Radmilla ska vi leka?
Radmilla kom hit!
Men Radmilla sluta dumma dig!
Maten är klar Radmilla!
Stäng av TV:n Radmilla!
Vad har du för telefonnummer Radmilla?
Vad jobbar du med Radmilla?
Älskar du mig Radmilla?


På engelska

Hallo, Radmilla! How are you?
Radmilla do you want to play?
Stop making a fool of yourself Radmilla!
Food is ready Radmilla!
Radmilla come here!
Whats you´re phonenumber Radmilla?
What do you work with Radmilla?
Do you love me Radmilla?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Slaviska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn